Kockázati életbiztosítás


Miért is kössek kockázati életbiztosítás?


Egyszerűen azért, mert ha meghalok (a Biztosított halála esetén) a Biztosító kifizeti a Biztosítási összeget a kedvezményezettek részére. Ez a fajta biztosítás a „klasszikus” biztosítás. Nincs benne megtakarítás, nem lehet rajta pénzt veszíteni, egyszerű és rettentően olcsó a többi megtakarításos termékhez képest. 10.000.000 Ft-os védelem havi pár ezer (életkor függvénye) forintért már elérhető.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a Biztosítás?


A család életében váratlan események bármikor bekövetkezhetnek. A szerető apa, férj, családfő, gondoskodó édesanya elvesztésének tragédiáját szinte minden esetben súlyosbítja azt a váratlan helyzet, hogy megtakarítások hiányában gyakran el kell adni a házat, vagy egyéb vagyontárgyat ahhoz, hogy a család fennmaradása biztosítva legyen. Amennyiben a családfenntartóval, történik egy tragédia, a fájdalmon kívül a hirtelen nehéz anyagi helyzettel is szembesülni kell a hátramaradottaknak. 

Ebben nyújt segítséget a biztosítás:


A Biztosító a befizetett díjtól függően nagy összegű szolgáltatást nyújt a kedvezményezettnek, ha a biztosított meghal a tartam során, így segítve a hátramaradottak anyagi biztonságát. Hitelfedezet esetén a felvett hitel mértékéig lehet kedvezményezett a bank vagy a pénzintézet, így a biztosított halálakor a banknak vagy a pénzintézetnek fizetjük ki a hitelösszeget.

A legváratlanabbul akkor ér minket a tragédia, ha nem betegség miatt történik, hanem baleset, közlekedési baleset okozza. Ezért ezekben az esetekben megemelt egyösszegű szolgáltatást biztosít: baleset esetén másfélszeres, közlekedési baleset esetén kétszeres összeget. A családot azonban az is nehéz anyagi helyzetbe hozza, ha egy balesetből következően súlyos rokkanttá válik a családfenntartó, hiszen a korábban megszokott jövedelem ebben az esetben is hirtelen lecsökken, így veszélyeztetve a megszokott életszínvonalat.

Kiegészítő kockázati védelem:


  • Az Ön igényétől és választásától függően az alábbi esetekben is szolgáltatást nyújt a biztosítás (Lenyitható sorok)
  • Halál esetére szóló kockázati életbiztosítás
  • Közlekedési baleset során bekövetkezett halál
  • Baleseti rokkantság és balesetből eredő kórházi tartózkodás
  • Bármilyen okból eredő műtéti térítés
  • Bármilyen okból eredő kórházi tartózkodás
  • Kritikus betegségek
  • Daganatos betegségek esetére szóló kiegészítő biztosítás - ÚJ
  • Keresse tanácsadónkat és díjmentesen segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb terméket!

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimalizáltabban tudjunk gazdálkodni az Ön idejével kérjük töltse ki az érdeklődő űrlapot: