Kockázati életbiztosítás

kockázati életbiztosításA család életében váratlan események bármikor bekövetkezhetnek.
 A szerető apa, férj, családfő, gondoskodó édesanya elvesztésének tragédiáját szinte minden esetben súlyosbítja azt a váratlan helyzet, hogy megtakarítások hiányában gyakran el kell adni a házat, vagy egyéb vagyontárgyat ahhoz, hogy a család fennmaradása biztosítva legyen. Amennyiben a családfenntartóval, történik egy tragédia, a fájdalmon kívül a hirtelen nehéz anyagi helyzettel is szembesülni kell a hátramaradottaknak. Ebben nyújt segítséget a kockázati biztosítás. Bővebben »
lakástakarékA lakás-takarékpénztári konstrukció egy olyan államilag támogatott megtakarítási- és hitel termék kombináció, mely a rendszeres, havi részletekben történő befizetéseket követően kedvező kamatozású, lakáscélú kölcsönlehetőséget biztosít.
Sőt, a megtakarítási időszakban befizetett összegre az állam 30 százalék, legfeljebb évi 72 000 forint állami támogatást is nyújt. A maximális állami támogatás havi 20 000 forint rendszeres befizetés esetén érhető el. Bővebben »


GyermektaníttatásMostanra biztossá vált: Fizetni kell az oktatásért! A kérdés az, hogy ugyanazért a pénzért ki milyen szolgáltatást kap. Gyermek taníttatási és karrierprogramjaink keretén belül a diákok külföldi tanulmányaik során megismerhetik az adott ország kultúráját, az ott élő emberek viselkedési szokásaikat. Mire befejezik tanulmányaikat, olyan tapasztalatra és nyelvtudásra tesznek szert, ami mindenképp előnyt fog jelenteni az üzleti életben való elhelyezkedés során, hiszen egyre több munkáltató várja el leendő munkatársaitól, hogy rendelkezzenek külföldi tanulmányokkal. Bővebben »
A meglévő nagy ellátórendszerek (állami nyugdíjrendszer, egészségügy) jövőértékének felmorzsolódása minden aktív keresőképes állampolgárt arra szólít fel, hogy foglalkozzék jövőbeli nyugdíjhelyzetével!  Gyűjtsük együtt nyugdíját! Amennyiben rendszeresen gondoskodik megtakarításáról, a 10. évben a legalacsonyabb éves díjának 100%-át jóváírjuk szerződésén, majd a 15. és 20. évben további 50–50%-át írjuk jóvá az Ön számára. Bővebben »