Gyermektaníttatás


Mostanra biztossá vált: Fizetni kell az oktatásért! A kérdés csupán annyi, hogy ugyanazért a pénzért ki milyen szolgáltatást kap.

Gyermektaníttatási és Karrierprogramjaink keretén belül a diákok külföldi tanulmányaik során megismerhetik az adott ország kultúráját, az ott élő emberek viselkedési szokásaikat és társaságbeli tevékenységeit. Mire befejezik tanulmányaikat, olyan tapasztalatra és nyelvtudásra tesznek szert, ami mindenképp előnyt fog jelenteni az üzleti életben való elhelyezkedés során, hiszen napjainkban egyre több munkáltató várja el leendő munkatársaitól, hogy rendelkezzenek külföldi tanulmányokkal.

Smart Child koncepció 

Taníttatási koncepciónk 3 fő részre osztható
  1. Tanulmányi utak 
  2. Lebonyolítás 
  3. Tőkegyűjtés (ott ahol szükséges)
Cégünk felkutatta és minősítette azokat a hazai cégeket, akit már hosszú évek óta foglalkoznak külföldi tanulmányi utakkal. Ezek a tanulmányi utak nagyon magas színvonalat képviselnek. 4 – 5 hetes nyelvi táboraink után, pár éves előképzettséggel, már könnyen letehető a középfokú nyelvvizsga. EU-n belüli érettségivel (angol, német nyelvterület), szinte egyenes út vezet a nagynevű egyetemek (Oxford, Yale, Harvard) padjaiba, amiknek elvégzése után a világon bárhol lehet munkát találni.

Az elmúlt években ezek a külföldi utak “Úri-murinak” számítottak, mert bár magas minőséget képviselnek, az áruk is a nyugat európai pénztárcákhoz lett kitalálva. Kevés az a család, akik képesek hirtelen 20 – 30.000 Eurót kifizetni a gyerekek tanulmányaira, annak ellenére, hogy szeretnék taníttatni. Ennek a súlyos kérdésnek a feloldására felkutattunk olyan cégeket is, akik tőkegyűjtéssel foglalkoznak és lehetőséget biztosítanak a családok számára, hogy biztonságos módon, összegyűjtsék a szükséges pénzt ami a tanuláshoz szükséges.

Nálunk az ügyfelek nemcsak pénzt kapnak, hanem minden tervezési, szervezési nehézséget (szállás, vízum, jelentkezési lapok, felvételi határidők, ellátás) leveszünk a válláról. Leegyszerűsítve olyan utazási iroda vagyunk, akik tanulmányi utakkal foglalkoznak és lehetőség van részletfizetésre.
Érdeklődjön Nálunk a részletek felől!